Productbeschrijving:

De 1ste keus sandwich dakpanelen van dak en wand center zijn nieuwe sandwichpanelen welke aan beide kanten zijn voorzien van een licht geprofileerde staalplaat. Het sandwich dakpaneel heeft een trapeziumvormige stalen buitenplaat met 4 kronen en een gelinieerde stalen binnenplaat.  Dit paneel is een veelgebruikt en duurzaam dakpaneel voor hallen, stallen, woonhuizen, schuren en overkappingen.

Het geïsoleerde paneel is leverbaar in zes diktes, namelijk: 40 mm, 60 mm, 80 mm, 100 mm, 120 mm en 160 mm. De standaard voorraaddikte is 40mm. De overige diktes kunnen op maat geproduceerd worden. De werkende breedte van het paneel is 1.000 mm. Dit paneel is geschikt voor gebouwen met een minimale dakhelling van 7°. Voor dit dak sandwichpaneel is het mogelijk lichtdoorlatende platen te leveren. Deze transparante platen zorgen voor extra licht in uw gebouw. Deze platen zijn op dezelfde manier te monteren als de sandwichpaneel dakplaten.

Verder kunnen wij de diverse panelen in overleg op de juiste lengtemaat voor u zagen. Bovendien kunnen wij de benodigde accessoires en schroeven meeleveren.

Heeft u meer informatie nodig bij het bestellen van uw order? Neem gerust contact met ons op. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder bij het bestellen van uw dak sandwichpanelen.