Sandwichpaneel op het dak

Een sandwichpaneel op het dak, ook wel bekend als een sandwichdakpaneel, is een onmisbaar onderdeel voor een breed scala aan bouwprojecten. Dak en Wand Center uit Zieuwent biedt topkwaliteit eerste keus sandwichdakpanelen, die uitblinken in duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze sandwichpanelen voor op het dak zijn uniek door hun constructie, bestaande uit twee licht geprofileerde staalplaten, met daartussen een isolatielaag. De buitenplaat van het sandwichpaneel op het dak is trapeziumvormig met vier kronen, terwijl de binnenplaat een gelinieerde afwerking heeft, wat bijdraagt aan een aantrekkelijk en functioneel dak.

Wat voor sandwichpaneel voor op het dak hebben wij op voorraad?

Onze geïsoleerde sandwichdakpanelen zijn verkrijgbaar in diverse diktes, waaronder 40 mm, 60 mm, 80 mm, 100 mm, 120 mm, en 160 mm, waarbij 40 mm de standaard voorraaddikte is. Voor specifieke projectvereisten kunnen de sandwichdakpanelen op maat geproduceerd worden, en de werkende breedte van elk paneel is 1.000 mm. Deze sandwichpanelen voor op het dak zijn optimaal voor gebouwen met een dakhelling vanaf 7°. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om lichtdoorlatende platen te integreren, die naadloos samenwerken met de sandwichdakpanelen om extra lichtinval in uw gebouw te garanderen.

Wij staan klaar om de dakpanelen in de gewenste lengtemaat te zagen en de noodzakelijke accessoires en schroeven te leveren, om zo een volledige oplossing voor uw dakbehoeften aan te bieden. Ons deskundig team helpt u graag verder met advies op maat en ondersteuning bij het bestellen van uw sandwichpaneel voor op het dak.

Kies voor een duurzame oplossing voor uw dak

Bent u op zoek naar een efficiënte, duurzame oplossing voor uw dak? De sandwichdakpanelen van ons bedrijf voor dak- en wandpanelen zijn de ideale keuze voor elke constructie die een hoogwaardige dakbedekking vereist. Wilt u sandwichpanelen bestellen? Neem contact met ons op. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u te helpen met het kiezen van de perfecte sandwichpanelen op het dak voor uw project.