Actuele aanbod wand profielplaten

Profielbeplating wordt in de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt. De geprofileerde metalen platen zijn voorzien van een coating voor toepassing in dak- of wandbekleding.

De profilering geeft de metalen plaat sterkte. Als dak- en gevelbekleding wordt dit type staalplaat veel toegepast in stallen, loodsen en schuren.

U kunt bij ons verschillende profielen kopen. Zo hebben wij regelmatig damwand profielplaten voorradig. Tevens kunnen wij voor u op maat diverse profielen bestellen. Dit kunnen kouddak-, potdeksel, golf- en warmdak profielplaten zijn.

Houdt zowel voor dak- als wandbeplating rekening met een stevig houten of stalen regelwerk voor uw dak of wand, zodat uw hierop de beplating kan monteren.

Damwandplaten monteren kan op een stalen- of houten regelwerk. Zorg voor voldoende stevigheid, waarbij de afstanden tussen het regelwerk niet te groot zijn (maximaal 2 tot 2,25 meter). De damwandplaten monteert u met verzinkte zelfborende schroeven gecoat in kleur (in het lage gedeelte). Per m2 damwandplaat adviseren wij 5 schroeven te gebruiken.