Toepassing Sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn een geprefabriceerd bouwelement welke in een continue proces worden geproduceerd. Het dankt zijn naam aan de kenmerkende, gelaagde opbouw: een licht kernmateriaal met aan beide zijden een licht geprofileerde staalplaat.

Sandwichpanelen kennen vele toepassingen en worden steeds vaker gebruikt. Dit komt doordat de panelen beschikken over een hoge isolatiewaarde, beide zijden direct afgewerkt zijn en de panelen snel te verwerken zijn. Tevens leveren de elementen een positieve bijdrage aan de akoestische isolatie en de brandwerendheid. Dit maakt ze uitstekend geschikt voor gebruik in dak en wand.

Gebruik sandwichpanelen voor de meest uiteenlopende klussen in en rondom het huis. Of het nu gaat om renovatie van uw dak of wand, een scheidingswand, een te plaatsen tuinhuisje, het bouwen van een vijver, de mogelijkheden zijn legio.

Wij verkopen zowel 1ste als 2de keus sandwichpanelen voor toepassing op wand en dak. Bij de actuele voorraad kunt u zien welke panelen er momenteel voorradig zijn in onze hal te Zieuwent.

Heeft u nog vragen? Heeft u nog vragen over het verwerken van sandwichpanelen? Wilt u graag een prijs aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Om u een idee te geven waar onze panelen voor gebruikt kunnen worden geven we hier wat voorbeelden van de toepassingen: Hellend dak afgewerkt met beplating bv dakpanprofielplaten, plat dak, scheidingswand, plafond, buitenwand, ventilatiekanaal, schutting, schuifdeur, vijver, enz.